miércoles, 19 de septiembre de 2012

Imma Torné, tercera a la travessa de l’Estany de Banyoles

La nedadora del CEN Balaguer va obtenir la medalla de bronze i va completar la bona actuació de l’entitat de la Noguera. 
Imatge dels participants del CEN Balaguer (Foto: CEN Balaguer)
Set nedadors del CEN Balaguer (Pere Barbosa, Marc Auberni, Imma Torné, Anna Auberni, Nil Profitós) van participar el passat cap de setmana en la Travessa del llac de Banyoles. Aquesta prova va destacar per ser la multitudinària de Catalunya amb una participació de més de 2.300 nedadors. La travessa té un recorregut de 1.300 metres per als menors i de 2.115 metres per als adults. 

La millor lleidatana va ser l’Imma Torné, que va obtenir el tercer lloc de la categoria màster +40. Els altres components de l’equip també van fer bons resultats. El Nil Profitós i el Pere Barbosa, en categoria júnior, van aconseguir el lloc 52 i 70 respectivament. En categoria absoluta femenina, l’Anna Auberni va aconseguir la 19ena posició. Finalment, el Marc Auberni va finalitzar 143è absolut masculí i va ser l’únic nedador que va realitzar per tercer any consecutiu tot el recorregut a l’estil papallona. 

Per altra banda, el nedador Gerard Nadal va participar a la cinquena Marnaton, travessia que va des de el Cap de Creus fins a Cadaquès amb un recorregut de 6.700 metres. El balaguerí va aconseguir la 34a posició en la Categoria Màster2, amb un temps d’1 hora i 38 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario