viernes, 30 de noviembre de 2012

Saül Craviotto visita les obres del nou Centre de Piragüistes de Lleida

El nou equipament, que acollirà la seu de la Federació Catalana i els clubs de la ciutat, es preveu que estigui a punt a la primavera de 2013 

Imatge de la visita del piragüista al centre que portarà el seu nom 
Saúl Craviotto ha visitat el Centre de Tecnificació de Piragüisme de Lleida que portarà el seu nom. El centre ret homenatge al palista, que ha celebrat molts èxits en aquest esport, l’últim aconseguint la seva segona medalla olímpica aquest estiu a Londres. L’espai acollirà la seu de la Federació Catalana i dels clubs de la ciutat. 

En la visita, s’ha pogut veure que s’ha construït l’estructura i el mur de contenció de l’Hangar 2 i que la connexió d’aquest edifici a la instal·lació principal ja té la rampa gairebé acabada, estant executada al 90%. A més, l’Hangar 1 es troba en la fase de fonamentació i pròximament es començarà a pujar l’estructura. 

Craviotto ha ressaltat que “per a mi és un orgull poder comptar amb un centre de piragüisme que porti el meu nom”, alhora que es congratula que, en part, gràcies als seus èxits “s'hagi pogut engegar una petició que aquest esport ha fet durant molts anys a les institucions”. El lleidatà destaca i agraeix “l'esforç que s'està fent des de la Paeria i la Generalitat en moments tan difícils”. 

La construcció de les noves instal·lacions, situades a l’avinguda Pearson, al parc de les instal·lacions esportives Riu Segre, es concentra en 3 actuacions: 

-Instal·lació principal que acollirà els edificis de vestidors amb capacitat per a 30 persones, gimnàs (70 m2), hotel de clubs, oficines Federació Catalana de Piragüisme, sala de reunions i espais comuns per als clubs (40 m2), magatzem, lavabos i Hangar 1 

-Hangar 2: petit hangar que s’ubicarà al talús davant de l’actual hangar metàl•lic, és a dir, al final de la rampa. Estarà destinat a guardar piragües, sobretot per al material dels més petits, per tal que els quedi més a prop de l’embarcador. 

-Rampa d’accés i de comunicació en itinerari adaptat fins a la plataforma de la zona esportiva de la llera del riu. 

Encara s’ha d’afegir una quarta actuació que treballarà la millora de l’actual embarcador i la zona d’accés ja s’ha executat. El nou equipament, que té un termini d’execució de 7 mesos, estarà finançat per la Paeria, que aportarà 390.000 euros, i la Generalitat, que n’aportarà 300.000 euros més. 

El doble medallista ha estat acompanyat per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros; la primera tinenta d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Marta Camps; el regidor d'Esports, Txema Alonso i el representant territorial de la Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Joaquím Perisé, així com de diferents membres de la Federació Catalana de Piragüisme i altres presidents i representants del piragüisme lleidatà. 

Està previst que les obres estiguin finalitzades a la primavera de 2013.

No hay comentarios:

Publicar un comentario