lunes, 12 de noviembre de 2012

El CEN Balaguer aconsegueix 12 podis en la primera jornada de la Lliga Catalana benjamí i prebenjamí

El club lleidatà va treure bons resultats de la prova organitzada pel CN Tàrrega amb sis equips de la província 
Imatge dels nedadors del CEN Balaguer (CEN Balaguer)
El CEN Balaguer va aconseguir bons resultats el passat dissabte dia 10 de Novembre a la Lliga Catalana de natació organitzada pel CN Tàrrega, amb la participació de més de 140 nedadors en categoria Benjamí i Prebenjamí de sis clubs de la província. 

En els 25 lliures Masculí el primer classificat fou l’Arnau Pifarré, novè l’Eric Alarcon, desè en Giulian Alecsandru, i 14è en Max Viola. En femení cal destacar la cinquena posició de l’Alba Farré, la setena de la Martina Ollé, la vuitena de la Cel Viola, la novena de la Berta Benseny, la 12a de l’Aina Duran, la 14a de la Núria Bonet, la 16a de la Gal·la Botigué i la 17a de la Jasmina Peró. 

En categoria femenina Benjamí del 2003, l’Aurembiaix Pifarré van ser segona, la Ramatoulaye Balde tercera, la Sixela Gracia quarta i la Júlia Vidao 13a en els 100 papallona i en 100 lliures. La Ramatoulaye tercera classificada, en la benjamí de 2004. La nedadora Alexandra Papell va guanyar les dos proves que va nedar, els 50 lliures i papallona, la Clàudia Goya va ser tercera en els 50 lliures i l’Aina Torrubiano setena. En categoria masculina del 2004 en David Fernández va quedar el10è en els 50 lliures.

En Benjamí 2003, ell Marc Suñé va aconseguir la segona posició en els 50 papallona, l’Adrià Cerezuela va ser tercer en els 50 lliures, en Nil Viola cinquè , l’Àngel López sisè i en David Pérez va finalitzar vuitè en la mateixa prova. 

En la categoria benjamí 2002, l’Aitor Morales i el Joan Bonet, va finalitzar sisè i setè, respectivament, en els 100 papallona i en Pol Martínez i l’Erik Borisov desè i dotzè en els 100 lliures. 

El CEN Balaguer va aconseguir el tercer lloc en el relleu de 4 x 25 estil alternatiu prebenjamí mixt, la tercera plaça en el 4x50 estil alternatiu benjamí mixt i la segona posició en el 6x50 estil alternatiu benjamí mixt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario