miércoles, 21 de noviembre de 2012

El Club Esportiu Natació Balaguer segueix molt fort en les Lligues Infantil i Aleví

El conjunt balaguerí va continuar demostrant el seu bon estat de forma en una jornada disputada a la piscina del CN Lleida 
Imatge dels nedadors del CEN Balaguer (Foto: CEN Balaguer)
El Club Esportiu Natació Balaguer va obtenir bons resultats en la tercera jornada de la Lliga Catalana aleví, segona en categoria infantil, i el Trofeu de Lleida disputat aquest cap de setmana passat a la piscina del CN Lleida. 

En categoria infantil, el Pere Barbosa va ser el primer classificat en la prova dels 400 lliures. En els 100 papallona, el Nil Profitós va finalitzar segon, i cinquè, l’Arnau Gràcia. En els 200 esquena, el guanyador va ser el Pere Barbosa i en tercera posició va acabar el Roger Sanahuja. Els integrants del CEN Balaguer van aconseguir la primera posició en el relleu de 4x100 lliures. 

En categoria femenina, la Núria Ortiz va acabar primera en els 100 papallona. L’Emma Garcia va ser segona en els 400 lliures i la Jèssica Però l’onzena. Les nedadores del conjunt balaguerí van acabar en segona posició en els 4x100 lliures femení. 

En la Lliga aleví, en categoria femenina, la Sara Puigarnau va aconseguir la segona posició en els 100 estils i la Laia Palacin va finalitzar en una magnifica quinzena posició en la seva primera competició. Finalment, l’Emma Campàs va firmar una novena plaça en els 400 lliures. 

En categoria masculina, l’Héctor Camarasa va acabar quart en els 100 estils, el Joan Mangues va ser onzè i l’Oriol Mata dotzè. 

Finalment, a nivell absolut, el Marcel Porta ca guanyar la prova dels 200 lliures. L’Albert Barri va aconseguir la segona posició en els 100 esquena, mateixa posició que la Raquel Amell en els 50 braça, en la seva primera competició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario